LOGO_PORTAL.png
Naše gradbeno podjetje na trgu uspešno posluje že vrsto let, preživelo je marsikatero krizo in si s svojim korektnim delovanjem tlakovalo pot v prihodnost. Naša prioriteta je ostati v dobrih odno
razdalja:

GRADBENIŠTVO STRŽINAR d.o.o.

Naše gradbeno podjetje na trgu uspešno posluje že vrsto let, preživelo je marsikatero krizo in si s svojim korektnim delovanjem tlakovalo pot v prihodnost. Naša prioriteta je ostati v dobrih odnosih z naročniki, dobavitelji, zaposlenimi in kooperanti, nadgrajevati naše znanje in poslovne uspehe.

Ukvarjamo se z vsemi gradbenimi deli kot so novogradnja stanovanjskih in poslovnih objektov, izdelava temeljev za montažne objekte, adaptacija starejših objektov, izdelava fasad, kamnitih in betonskih opornih zidov, urejanje dvorišč in notranja ureditvijo prostorov. Prevzamemo vsa gradbena in obrtniška dela ter vašo gradnjo hitro in kvalitetno pripeljemo do želene gradbene faze. Fleksibilnost in dolgoletne izkušnje nam omogočajo strokovno izvedbo del od ideje do vselitve.

 

 

STORITVE

Premišljena izbira gradbenega izvajalca je ključnega pomena za uspešnost tako večjih kot manjših gradbenih projektov. Izkušen izvajalec zagotavlja kakovostno izvedbo, strokovnost in pravočasno dokončanje del. GRADBENIŠTVO STRŽINAR d.o.o. vnašamo v projekte leta izkušenj, zanesljivost in natančnost na vsakem koraku gradbenega procesa. Zavezani smo k uporabi najnovejših tehnologij in materialov, kar vam zagotavlja optimalne rezultate in dolgoročno zadovoljstvo.

 

  • NOVOGRADNJE

Gradimo vse vrste stanovanjskih in poslovnih objektov. Na podlagi popisa del iz projektne dokumentacije vam pripravimo korekten predračun, poskrbimo za zakoličbo objekta in ureditev gradbišča in v skladu z vsemi predpisi in standardi v dogovorjenem roku zgradimo vaš objekt do želene gradbene faze. Nudimo ugodne plačilne pogoje in korekten obračun del pod dejanskih izmerah.

 

 

  • ADAPTACIJE OBJEKTOV ALI POSAMEZNIH ENOT V OBJEKTU

Svetujemo in izvajamo adaptacije obstoječih objektov, rešujemo težave z vlago, gradimo prizidke, nadzidave objektov in vsa potrebna popravila starejših objektov. Pomagamo vam do varne profesionalne prenove, poskrbimo za kontinuiran potek del posameznih gradbenih in obrtniških faz dela. Privarčujemo vam veliko časa, usklajevanja in čakanja na posamezne izvajalce, saj poskrbimo za projekt v celoti.

 

  • UREJANJE OKOLICE

Poskrbimo za urejanje okolice vašega objekta, po vaših željah uredimo vrt, dvorišče, stopnice, pomožne objekte. Tlakujemo in asfaltiramo dvorišča, gradimo vse vrste opornih zidov od betonskih do kamnitih. Postavljamo kvalitetne panelne ograje našega zanesljivega dobavitelja. Na vašo željo vas lahko povežemo tudi s krajinskim arhitektom.

 

 

 

 

 

  • ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU

Naša glavna skrb je zadovoljstvo strank, zato smo za izvajanje vseh fasaderskih, slikopleskarskih in suhomontažnih del, ki jih opravljamo, strokovno in tehnično dobro opremljeni. Nudimo:

  • Suhomontažna gradnja z mavčnimi ploščami je skoraj povsem nadomestila gradnjo opečnih sten. Postopek izgradnje je veliko hitrejši, cenejši in enostavnejši. Z mavčnimi ploščami lahko izgradimo podstrešne mansarde, predelne stene, spuščene strope, obložene stene, suhe estrihe.

 

 

  • Slikopleskarska dela, in sicer nudimo kakovostne slikopleskarske storitve, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in pristopu stalnega sledenja novostim. V sodelovanju z arhitekti predlagamo več barvnih odtenkov in kombinacij, ki polepšajo ambient ter vplivajo na ugodno počutje in izgled prostora.

Obseg naših storitev zajema vse od enostavnega slikanja sten, stropov in tal do pleskanja oken, vrat in ostalih stvari. Nenehno stremimo k izpopolnjevanju naših storitev in se skušamo čimbolj približati strankam, njihovim specifičnim željam in potrebam.

Nudimo:  notranja slikopleskarska dela, zunanja slikopleskarska dela, pleskanje fasad, pleskanje oken, pleskanje vrat, pleskanje napuščev, ostala slikopleskarska dela prilagojena strankam.

 

  • Izdelava fasade – Izolacijski sistemi za fasade se ločijo po izbiri izolacijskega materiala v sistemu. To je lahko stiropor, zračni stiropor, steklena volna, kamena volna, lamele, pluta, styrodur, kombi plošče, izolacijski omet (priporoča se vsaj 15 cm izolacije – s tem zmanjšamo porabo energije, tako prihranimo nekaj denarja in pa poskrbimo za čistejše okolje. Z našo izvedbo fasade se vam investicija povrne v približno 5 letih. Zelo pomembna je tudi izbira zaključnih slojev. Smo eni redkih izvajalcev, ki vam nudi poleg osnovne izvedbe tudi nadstandardno kvaliteto.

Izvajamo tudi brezizolacijske omete, oziroma tankoslojne izravnave fasad (sanacija starih fasad, fasadna obdelava Ytong blokov itd.). Izvajamo tudi sanacije vlažnih fasad oziroma coklov (to izvedemo tako, da odbijemo z vlago namočen omet – v nosilno konstrukcijo zavrtamo luknje in vanje nalijemo posebno tekočino, ki prepreči dvig vlage, in vse končno obdelamo z sanacijskimi materiali.

 

 

  • KERAMIČARSTVO – želite adaptirati kopalnico ali stanovanje in ste pred težko odločitvijo kako začeti in katerega mojstra najprej poklicati. Potrebnih je cel kup priprav, nakup pip, ploščic, sanitarne keramike in še kaj. Pri iskanju mojstrov lahko naletite na kup težav, ko se ne more uskladiti vseh mojstrov. Zato se teh težav lahko rešite, kajti ponujamo vam prenovo kopalnic ali katerih drugih prostorov brez iskanja mojstrov, saj smo vam pripravili celoten spekter izdelave.Vaše je da nas pokličete ali nam pošljete povpraševanje, ki vam po ogledu in dogovoru pošljemo ponudbo in si s tem skrajšate čas in potrebo po iskanju vedno novih mojstrov.

 

Podrobnosti predstavitve


Naslov Poljanska cesta 64A, 4224 Gorenja vas
Telefonska številka 041 319 615
Email naslov strzinar.janez@gmail.com
30 dni pred potekom obvesti na Email naslov strzinar.janez@gmail.com
Prikaži lokacijo yes
HTML urejanje yes
Nalepka 7
razdalja:
Naslov Poljanska cesta 64A, 4224 Gorenja vas, Slovenia
Kategorija , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ključne besede za splet                                  

Kontaktni obrazec (ni na voljo)

Opomba:

Kontaktiranje ponudnika predstavitve preko spodnjega obrazca v podjetniškem portalu Svet Storitev.si je izklopljeno na željo le - tega, zaradi možnosti nezaželene pošte v poštnem predalu podjetja/ponudnika storitve.

Za kontaktiranje izbranega ponudnika storitve uporabite svoj program za E-pošto in uporabite kontaktne podatke v zavihku s podrobnostmi predstavitve.


Odpri v Google Maps

Lokacija predstavitve


Essential SSL