logo_portal.png
FASADERSTVO KAHRID, Damir Kahrimanović s.p. smo podjetje z veliko volje in znanja. Naša ponudba zajema predvsem  zaključna dela v gradbeništvu kot so slikopleskarstvo, fasaderstvo, pleskanje vseh
razdalja:

FASADERSTVO KAHRID

FASADERSTVO KAHRID, Damir Kahrimanović s.p. smo podjetje z veliko volje in znanja. Naša ponudba zajema predvsem  zaključna dela v gradbeništvu kot so slikopleskarstvo, fasaderstvo, pleskanje vseh površin, seveda pa nam tudi polaganje tapet ni tuje. Prav tako naše storitve zajemajo izvedbo suhomontažnih sistemov. Zadovoljne stranke potrjujejo naše odlike, ki so predvsem celovitost ponudbe, fiksni termini, ustaljene poslovne povezave s širšim krogom dobaviteljev. Zaupajte nam vaše želje iz sanj in za sanjsko izvedbo bomo poskrbeli mi. Storitve izvajamo na področju goriške regije, obale in notranjske regije.

 

 

STORITVE

Barve so kot oblačila, v katera oblečemo stavbe. Vedno velja, da se v lepo prepleskanih prostorih počutimo prijetno in sproščeno, ne glede na to, ali gre za vaše domače stanovanje, službeno pisarno, vrtec ali pa zdravniško ordinacijo… Če velja, da obleka naredi človeka, potem tudi velja, da barve polepšajo bivanje in podarijo hiši in prostoru drugačno, bolj prijazno podobo! Element, ki ga mimoidoči na hiši najprej opazijo, je fasada. Lepa fasada je zrcalo ljudi, ki tu živijo. Z barvami, strukturo in načinom izdelave lahko fasada odraža osebnost lastnika ali pa nakazuje na življenje, ki se dogaja za zidovi hiše: lahko je umirjeno elegantna, lahko je igriva, zanimiva ali pa preprosto lepa.

 

  • NOTRANJA SLIKOPLESKARSKA DELA

V času poslovanja smo prebarvali že ogromno stopnišč in hodnikov v večstanovanjskih zgradbah. Pred barvanjem vse površine popravimo, “pokitamo”, zbrusimo, izoliramo madeže, odstranimo stikala itn. Za vsak objekt lahko izdelamo barvno študijo. Lahko se prebelijo samo zidne površine, lahko pa se naredi celotna slikopleskarska obnova (ograje, elektro omarice, omarice hidrantov, podboji, vrata dvigal). Če je potrebno, premestimo gasilne aparate na predpisano višino in namestimo nove opozorilne napise, nalepke, označitve nadstropij itd. Pred delom zaščitimo tla in jih med in po delu temeljito očistimo. Nudimo:

  • Beljenje stanovanjskih prostorov,
  • Beljenje poslovnih prostorov,
  • Beljenje telovadnic,
  • Sanacija poškodovanih površin,
  • Barvanje oken, vrat, ograj različnih materialov
  • Barvanje napuščev
  • Oplesk kovinskih konstrukcij

Uporabljeni materiali so visoko odporni, s posebnimi premazi in emulzijami pa dosežemo tudi vodoodpornost, zato jih lahko uporabljamo na bolj obremenjenih področjih, kot so stopnišča, hodniki in otroške sobe. Primerni so tudi za vse ostale prostore v stanovanjih, hotelih, restavracijah in salonih, saj z različnimi tehnikami nanosa in uporabo različnih materialov lahko dosežemo tako rustikalen izgled kot tudi atraktiven in moderen kovinski videz.

 

 

 

  • BARVANJE FASADNIH SISTEMOV NA MANJŠIH IN VEČJIH OBJEKTIH

Želite hiši povrniti lep videz in preprečiti predčasne poškodbe ometa? Skrbno izbrana barva lepo popestri videz objekta, obenem pa nova barva ohranja obstojnost fasade, ki po 10 do 15 letih ni več tako odporna kot na začetku. Obnovitveno barvanje na vsaj 15 let je torej prvi ukrep za daljšo obstojnost fasade, strošek ponovnega barvanja fasade pa je tako občutno manjši od stroška za sanacijo poškodovane fasade.

Postopek barvanja fasade se začne pri samem ogledu objekta in barvni študiji fasade, ki jo izvedejo strokovnjaki za slikopleskarstvo. Mi vaš objekt pregledamo popolnoma brezplačno in vam svetujemo, kako se lotiti barvanja fasade na ustrezen način ter kakšen premaz in barvni odtenek izbrati.

Ko izbiramo premaz in barvni odtenek, običajno najprej pomislimo na estetski učinek. Si želimo nežno obarvane fasade z belimi okenskimi robovi? Ali pa barvne kombinacije, ki bo pritegnila poglede? Idej in predlogov, kakšno barvo izbrati in kako jo uskladiti z ostalimi elementi hiše in okolico, se poraja nešteto. Pogosto pa pozabimo na tehnične in fizikalne lastnosti premaza in zgradbe. Ker je fasadne površine pomembno zaščititi pred vplivi okolja, je potrebno izbrati takšen premaz in barvni odtenek, ki bo omogočal hitro izmenjavanje vlage in preprečeval preveliko absorbcijo toplotne energije na površino fasade.

 

 

  • FASADERSTVO

Kvalitetna izdelava fasade je izredno pomembna, saj ima fasada primarno funkcijo zaščite objekta pred vremenskimi vplivi, hkrati pa v estetskem smislu zaokroži izgled objekta. Pri izdelavi fasade uporabljamo ustrezne, visokokakovostne materiale. Poskrbimo tudi za izolacijo fasade, ki preprečuje nastanek vlage. S tem poskrbimo za višjo kvaliteto bivanja, kot tudi za večji prihranek denarja. Fasaderska dela obsegajo naslednje storitve:

  • obnova vseh vrst fasad,
  • barvanje fasad,
  • izdelava toplotnoizolacijskih fasad.

 

 

 

 

 

  • SUHOMONTAŽNA DELA

V našem podjetju kvalitetno, hitro in ugodno izvedemo vse vrste mavčnokartonskih del, po sistemu knauf in rigips, od lahkih predelnih sten, obešenih stropov in suhih estrihov. Pri izvedbi vseh suhomontažnih elementov vam svetujemo, in skupaj z vami poiščemo najoptimalnejšo rešitev. Za hitro in kvalitetno prenovo stanovanja oziroma hiše je najprimernejši sistem prenove izvedba s suhomontažnimi sistemi. Poleg kvalitetne gradnje nas odlikuje tudi hitra in ugodna izvedba vseh suhomontažnih (Knauf) elementov ter, kvalitetno svetovanje pred samo izvedbo. Za nas je najpomembnejše zadovoljstvo stranke zato se vsem našim strankam posvetimo 100% že pred samo izvedbo, s kvalitetnim svetovanjem. Nudimo:

  • izdelava spuščenega stropa,
  • izdelava pregradne stene,
  • mavčnokartonska dela,
  • montaža mavčnih plošč;

 

Kontaktni obrazec (ni na voljo)

Opomba:

Kontaktiranje ponudnika predstavitve preko spodnjega obrazca v podjetniškem portalu Svet Storitev.si je izklopljeno na željo le - tega, zaradi možnosti nezaželene pošte v poštnem predalu podjetja/ponudnika storitve.

Za kontaktiranje izbranega ponudnika storitve uporabite svoj program za E-pošto in uporabite kontaktne podatke v zavihku s podrobnostmi predstavitve.


Odpri v Google Maps

Lokacija predstavitve


Essential SSL