LOGO_PORTAL.png
GRADBENIŠTVO GAČNIK D.O.O. smo gradbeno podjetje, ki se lahko pohvali s številnimi izkušnjami, saj izvajamo vsa gradbena dela visokih gradenj in nizkih gradenj že več kot desetletje. Smo gradben
razdalja:

GRADBENIŠTVO GAČNIK D.O.O.

GRADBENIŠTVO GAČNIK D.O.O. smo gradbeno podjetje, ki se lahko pohvali s številnimi izkušnjami, saj izvajamo vsa gradbena dela visokih gradenj in nizkih gradenj že več kot desetletje. Smo gradbeno podjetje, ki z veseljem prevzame tako zahtevne kot manj zahtevne projekte ter jih izvedemo strokovno, natančno in zanesljivo. Največji delež gradbenih storitev opravljamo na področju celovite prenove starejših objektov ter posodobitev bivalnih, poslovnih in drugih prostorov, seveda pa prevzamemo tudi manjše novogradnje in zunanje ureditve dvorišč, parcel objektov.  

Ker se zavedamo, da je zadovoljstvo stranke najpomembnejše, svoje delo vedno opravimo strokovno, natančno, kvalitetno in zanesljivo, hkrati pa stranki tudi svetujemo pri odločitvah glede gradnja. Storitve izvajamo pretežno v Savinjski regiji, prevzamemo pa tudi projekte v Osrednji Sloveniji.

 

 

STORITVE

 

  • GRADBENA DELA

Naše podjetje z dolgoletno tradicijo na področju gradbenih storitev na celotnem področju Slovenije je specializirano na področju izvajanja nizkih in visokih gradenj. Naše delo vključuje oceno stanja na terenu, pripravo dokumentacije in izvedbe na ključ, s čimer stranki zagotavljamo hitro, učinkovito in kakovostno izvedbo zaupanih del. Nudimo:

  • gradbeni inženiring – enostavni, nezahtevni, manj zahtevni objekti, energetske sanacije objektov
  • zunanje ureditve – igrišča, dvorišča, ploščadi, trgi, javne poti, dovozi,
  • adaptacije – enostavni, nezahtevni, manj zahtevni in zahtevni objekti
  • prenove – enostavni, nezahtevni, manj zahtevni in zahtevni objekti

 

 

 

  • OBRTNIŠKA DELA

Izvajamo vse vrste obrtniških del, s katerimi vaš stanovanjski objekt ali stanovanje spremenimo v dom, ki je narejen povsem po vaših željah. Pred pričetkom izvajanja dela na podlagi izkušenj in strokovnega znanja tudi svetujemo glede izbire najboljše rešitve in uporabljenih materialov. Izvajamo tudi adaptacije in prenove kopalnic, stanovanjskih objektov, stanovanj in poslovnih objektov. Za vsa dela izdelamo tudi popis predvidenih del, ki predstavlja osnovo za oceno velikosti potrebne investicije. Nudimo:

  • suhomontažna gradnja
  • tlakovanje
  • energetske sanacije objektov
  • fasaderska dela
  • tlaki,
  • ometi,
  • zidarstvo,…

 

 

 

 

  • FASADERSTVO

Kvalitetna izdelava fasade je izredno pomembna, saj ima fasada primarno funkcijo zaščite objekta pred vremenskimi vplivi, hkrati pa v estetskem smislu zaokroži izgled objekta. Pri izdelavi fasade uporabljamo ustrezne, visokokakovostne materiale. Poskrbimo tudi za izolacijo fasade, ki preprečuje nastanek vlage. S tem poskrbimo za višjo kvaliteto bivanja, kot tudi za večji prihranek denarja. Fasaderska dela obsegajo naslednje storitve:

  • obnova vseh vrst fasad,
  • barvanje fasad,
  • izdelava toplotnoizolacijskih fasad.

 

 

  • ZIDARSKA DELA

Opravljamo večja in manjša zidarska dela, ki spadajo med osnovna gradbeno izvajalska dela. Od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin. Uporabljamo vsa danes moderne gradbene materiale, ki so namenjeni gradnji kot so, betonski, opečnati ali siporeks zidaki, odvisno od načina in zahtev gradnje.

 

  • IZOLACIJE

Zagotavljamo preverjene in okolju prijazne rešitve toplotne izolacije, s katerimi boste ustvarili optimalno termično udobje in zdravo bivalno okolje. Z našimi izdelki boste preprečili neželene toplotne izgube in trajnostno poskrbeli za energetsko učinkovito zaščito stanovanjskega ali poslovnega objekta.

 

  • NIZKE GRADNJE

Še pred pričetkom zidanja novega objekta je potrebno postoriti veliko gradbenih del. Od izkopa zemljine, polaganja inštalacij in izgradnje škarp. Po splošni definiciji nizke gradnje zajemajo vsa dela do višine enega metra. Vsebujejo predvsem zemeljska dela, zato mora imeti izvajalec nizkih gradenj vse potrebne specifikacije, znanja in mehanizacijo. Nizke gradnje za manjše objekte pomenijo izgradnjo hišnega dovoza, izvedbo parkirišča, vodovodni priključek, polaganje kanalizacije, priključitev hiše na kanalizacijo, izvedbo drenaže, postavitev škarpe in betonskih zidov ter širšo zunanjo ureditev hiše.

Podrobnosti predstavitve


Naslov Klokočovnik 49, 3215 Loče
Telefonska številka 051 887 579
Email naslov gradbenistvogacnik01@gmail.com
Spletna stran Tukaj obišči povezavo
30 dni pred potekom obvesti na Email naslov gradbenistvogacnik01@gmail.com
Prikaži lokacijo yes
HTML urejanje yes
Nalepka 7
razdalja:
Naslov Klokočovnik 49, 3215 Loče, Slovenia
Kategorija , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ključne besede za splet                                      

Kontaktni obrazec (ni na voljo)

Opomba:

Kontaktiranje ponudnika predstavitve preko spodnjega obrazca v podjetniškem portalu Svet Storitev.si je izklopljeno na željo le - tega, zaradi možnosti nezaželene pošte v poštnem predalu podjetja/ponudnika storitve.

Za kontaktiranje izbranega ponudnika storitve uporabite svoj program za E-pošto in uporabite kontaktne podatke v zavihku s podrobnostmi predstavitve.


Odpri v Google Maps

Lokacija predstavitve


Essential SSL